jueves, 8 de agosto de 2013

Triatló Can Picafort // Porto Colom

Hola TRIATS ,
 
Que dir del passat diumenge ??  sol, calor , ( oh quina novetat a 4 d' agost ) sa vritat es que es cert, no es cap novetat....
DOS tris a l' Illa i superbenrepresentats per el millor equip del mòn...erem per tot arreu, per tot... per davant per darrera, per enmig, alts , baixos, mitjans, uff, les nostres chicas dándolo todo... son un cel !
 
Super carrerassa dels nostres SWIMS ...estam ben orgullosos de voslatres , i quin goig veure les fotos i anar descobrint detalls, i imatges, i en  definitiva  retrats de SENSACIONS... QUE la nostra caty recolleix en el momento oportú... queden congelades i atrapades per sempre, la sensacio de calor la de sofriment  la d' alegría, la de ara me retiraría pero no, la de ràbia ...aquest grup se m' escapa, merda.... la de mem si agafo a n' aquell que corre davant meu , la de ja falten 500 mts, la de ara acabo la bici i se van a enterar, la  de estic mort de sed i ara ve l' aigua.... tot aixo i molt mes, que llevors no ens enrecordam o queda a un reconet , ido tot aixo queda atrapat a les imatges, que si mira com agafo la curva, que malament, que si baja careto que duc aquí... etc.
 
 
Que dir- vos de les cares dels companys i amics, de al cara del toni swim quant puja al pódium i l' escandol que es sent... si es que semos los mejores com diu n' Edu " con dos cojones ".
 
A Porto colom tambe hi ereu, i molt be...feia un any que n' Ascen ( que encara no era del tot nostra ) va caure a cana picafort ... enguany tot ha anat millor , de fet CAP TRIAT ha caigut ni cap ha hagut d' abandonar... son coses que passen i que per simple numerología ens toca de tant en tant, ido no aquest pic l' hi hem fet un tanto al MURPHY i a la seva llei i la cosa ha anat rodada.
 
Ingobernables TRIATS, estimades TRIADES ....enhorabona a tots,  A MI SEÑAL .......
 
 
IRA Y FUEGO !!!
 

3 comentarios:

  1. Grandeeeesssssssssssss ja jaaaaaaa. Ira y fuegooooooo

    ResponderEliminar
  2. un mes després... encara tinc la "gallina de piel" va ser apataculà!

    Grande equipo!
    kiko

    ResponderEliminar