martes, 18 de marzo de 2014

STAGE CAMP ES PALMER

Hola a tots / es , un any mes , i amb aquest van tres que el vostre/nostre GRAN club , vos ofereix un " Stage "  estada de un cap de setmana llarg,  ( alguns ja ho varen disfrutar des de divendres, ) i d' altres be dissabte o be dissabte i diumenge o be nomes diumenge, la qüestió que qui mes qui manco tot el que va poder es va poder passar i gaudir uan estoneta d'esbarjo i diversió.

Amb la visita dels nous fitxatges, Pablo Lamas i familia, Sebastià, Toni,  en Bernat que el veim poc tambe per que viu ben enfora, en Jairo que també va compareixer, na Isabela, recuperada ja de les seves operacions d' ulls , tot va anar be i ara vamos.... ja vos podeu preparar de cara a les proves de triatló i aquatló.

El divendres jo ja hi vaig arribar tard pero me vaig trobar que la penya esperava per sopar aixi que es una cosa que s' agraeix i molt,  ferem un poc de sobretaula i a dormir , tot i haver nins s' ha de reconeixer que no feren molta bulla i que super educats tots ells, despres d' escoltar unes quantes vegades un audio den Ramon, que sa veritat ens pixavem de riure , tots es quedaren dormits.




Dissabte demati mentres berenavem i preparavem ses bcis per a la sortida, arriben dos megacracks del ciclisme a les illes, la nostra Maria Mora i el Jaume Adrover, que aixi de bon demati ja venen des de Palma en bici i ara faran ruta amb nosaltres, dues rutes a triar, i un ritme que Deu n'hi do, es un goig veure la progressió de la gent, i que els entrenos son d' una qualitat molt molt bona. No ens oblidem del avituallament per part e la nostra cuidadora Caty Pons. 

de tornada al camp mentres uns estiraven fent una cervessa, la Tere va montar una sessió de Ioga, que agarrate que vienen curvas.... !!! quina flexibilitat que te la nostra Tere ...oh my God !!  ens va anar molt be, i estirarem de valent.

Amb tot aixo les dones infatigables elles , Mari carmen, Isa, Mercedes, Raquel , es quedaren preparant el dinar i guardant els nins que seran ( aixi ho esper ) la renovació del club je je je .
 


 
S' horabaixa despres del tute mañanero , foren pocs els TRIATS valents que feren aigua, es a dir que nedaren a la mar, Cuoyot, Charlyo, Bernat, Toni, Sebas, Robert, i  Berto. la resta ferem entreno fins el colonial i ens menjarem un gelat.
 

soparem de meravella, i ferem uns gin tonics, i arreglarem el mòn, .... algú el va estar arreglant fins les 3 del matí .. pero en fin, pa eso estamos no ? 
 

Diumenge feia un dia d' escàndol i ens tocava fer la ruta habitual, però enguany ho hem fet a l' inreves i hem començat al far de ses salines, IMPRESSIONANT el paissatge, la mar, el cel, l' arena, la posidonia , els pinars, ufff, quin luxe.

Diumenge per dinar vengueren Ironplin i patricia i Pilar amb en Tomas, la meva primera dama i els infantes vengueren tambe, mes prest i entre tots prepararem sa torrada, i acabarem la jornada, també va venir n' Emilio, al qual alguns ja coneixien,  i que s' està recuperant d' un accident que va tenir , un gran tipo, una bellisima persona i esperau un poc que sa recuperi i veureu quin ciclista que tendrem , des d' aqui desstijam que se recuperi lo mes aviat possible i la seva intenció es anar al extrememan recuperat i amb els colors TRIATS,,, Grande Emilio. 

Be Triats, crec qeu tot va sortir mes o manco, falten polir alguens coses, sobre tot de la implicació de la gent amb les tasques de la casa, pero be, anam i anirem fent, fent cami per la vida, fent cami per que el segueixin uns altres, si alguna cosa no ha estat be o com vos esperaveu, esperam que ho comenteu i aixi ho podrem millorar per e lproper Stage.
 

moltes gracies  

No hay comentarios:

Publicar un comentario