miércoles, 24 de abril de 2013

Un somni complit

Un somni complit i realitzat deixa de ser un somni, ja es converteix en memòria...
 
 El nostre estimat Dvd, ja feia molt de temps que sel rumiava.. motl de temps que s' ho mirava i com a home decidit que es ( basta mirar el seu palmarés, amb mes de 100 mitjes, una burrada de marathons, centenars de curses de totes les distancies i models, triatlons, IRONMANs ) JA ES VA DECIDIR ... i enguany ha estat l' any dels sables.
 
 Apart d' haver d' afrontar situacions, laborals, profesionals i familiars que de ben segur no han estat agradables, el tipo ha fet call, ha fet els entrenaments que el seu trainer ( Pep vidal ) l' hi ha dit i paseta a paseta anava fent i preparant per aquest gran repte anomenat MARATHON DES SABLES.. aqui la paraula sables te doble significat, el propi en francés que significa " arenes "  i el " sablazo " que te peguen per inscriure't , però per alguan cosa son els doblers no ? home una organitzacio que compte amb un helicopter ecureil, biturbina que serveix per evacuar un ferit o per fer el que sigui, això val $$$, i tota la infraestructura de cotxes, enfermers, gent, etc etc tambe son $$$, pero no ensanem del tema el nostre Dvd, cual hormiguita va anar estalviant i ZASCA , dia 5 d' abril volava Madrid Marrakesh, per des d' alla agafar un bus, iunes quants hores despres possem que 6, arribar a Erfoud des d' on començaria la prova el diumenge 7.
 
Ens agradaria que ell mateix ens escrigues una cronica  d' unes vivencies dificils de transcriure en paraules...aixi que ja ho saps Dvd , la pilota es al teu terrat.
 
 
No obstant com a amic seu i com a presi del millor club que hi ha m' omple de goig de veure com a una foto ell sen recordava de nosaltres i va escriure el nostre crit a l' arena de l' immens desert.. per uqe vos faceu una petita idea de com de gran , salvatge i perillos es el desert, que tot i ser trams senyalitzats, tot i ser un territori mes o menys acotat i tot i ser 1000 PARTICIPANTS .... hi ha moments en que com deia el Dvd " mas solo que la una " ... aqui el desert el comparo amb la mar, i amb aquesta dita mallroquina que diu " la mar far forat i tapa ..." ara imaginau-vos el desert, no admet errors, cruel i sense pietat.

Dvd va acabar, el erem a la web cam un parell de vegades i tot i que estava mes mort que viu sempre tenia un somriure, d' alla ha vengut amb la seva medalla conmemorativa, l' anima i el esperit ben sanejats, i un record en forma d' arena fina dins els ulls que encara arrosega i que li recorda qui es i que ha fet.
 
Gracies David Sanchez.
 
Tots nosaltres estam orgullosos del teu triomph.
 
Be Triat my Friend    

2 comentarios:

  1. Esper que faci la crònica!!! volem sebre que va viure allà!!!

    ResponderEliminar
  2. Enhorabuena David!!! Otra marca en tu largo palmarés. Madre mía que vértigo.

    ResponderEliminar